Vakkundig en vertrouwd

Vrouenraets Uitvaartzorg in Heerlen en omgeving

Leven doe je op je eigen manier, dus afscheid nemen ook. En die eigen manier mag dan ook tijdens het afscheid duidelijk naar voren komen. Vrouenraets Uitvaartzorg biedt u de ruimte en tijd om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Alles is in principe mogelijk. En wat niet mogelijk lijkt proberen wij toch te realiseren. Sommige mensen hebben al een lijstje met persoonlijke wensen klaarliggen maar ook als u dit niet heeft kunt u op onze kennis vertrouwen.We zullen u begeleiden en ondersteunen waar u dat wenst, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. U kunt dingen samen met uw naasten regelen en u bepaalt zelf wat u wel of niet wilt doen.

Vrouenraets Uitvaartzorg staat in deze periode 24 uur per dag tot uw beschikking en van het begin tot het eind heeft u een persoonlijk aanspreekpunt.

 

Rainier Vrouenraets is reeds vijftien jaar werkzaam in de uitvaartbranche en dus geen onbekende in het vak. Na jaren voor een grote begrafenisonderneming gewerkt te hebben heeft hij besloten om als zelfstandig uitvaartondernemer te starten. Door zijn ruime nationale en internationale ervaring binnen alle facetten van het uitvaartvak is hij dè specialist op uitvaartgebied.
 
Vanaf 1907 hebben mijn voorouders reeds jarenlang een koetsenverhuurbedrijf en begrafenisonderneming in Heerlen gehad waar zoals toen gebruikelijk met rouwkoetsen de overledenen naar hun laatste rustplaats binnen heel Zuid-Limburg werden gebracht.
 
Dit statige gebruik van traditionele rouwkoetsen met paarden is een van de specialisaties van Vrouenraets Uitvaartzorg.
 
“Door de kleinschaligheid van de onderneming maar zeker ook door de passie voor het vak blijven aandacht en vertrouwen de belangrijkste kenmerken in onze service en dienstverlening, dat blijkt onder meer uit het feit dat wij dag en nacht persoonlijk bereikbaar zijn, en extra aandacht hoeft echt niet meer te kosten. Wij ondersteunen u zodat de uitvaart ondanks het verdriet toch een mooie en waardevolle herinnering wordt”. Rainier Vrouenraets
 
Schaesbergerweg 46
6415 AH Heerlen
 
[T] 045 20 58 509
[M] 06 27 65 62 06
[E] info@vrouenraets-uitvaartzorg.nl
https://vrouenraets-uitvaartzorg.nl/

Geef een reactie