Hoofdmenu

R.K.S.V. Minor en trainer Guido Leunissen scheiden na afloop van huidige seizoen.

 

Na twee seizoenen prettige samenwerking gaat nieuwbakken Hoofdklasser Minor voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Ondanks dat Leunissen bezig is aan zijn tweede succesvolle seizoen, ontstonden er bij beide partijen twijfels over of een derde seizoen onder Leunissen ook zijn vruchten zou afwerpen.  Hierop is besloten om een nieuwe weg in te slaan. Minor is dankbaar voor de door Leunissen bewezen diensten en de onder zijn bewind behaalde resultaten. Mede dankzij hem mag Minor zich tegenwoordig hoofdklasser noemen. Iets waar wij heel trots en dankbaar voor zijn.

Minor wenst Leunissen alvast veel succes met het vinden van een toekomstige uitdaging en hoopt samen met hem het huidige seizoen op een mooie manier af te sluiten, namelijk door gezamenlijk handhaving in de hoofdklasse te realiseren!

 

 (Volgend nieuwsbericht) »