Voorproeven en nagenieten: eerste PARELLOOP PARCOURSVERKENNING op zondag 20 januari 2019

 

 

Inmiddels hebben we alweer een aantal weken flink getraind voor de 31e Parelloop op 24 maart 2019. En hebben we al flink wat kilometers in de benen. Nieuwsgierig geworden naar het parcours dat tijdens de wedstrijd moet worden gelopen? Kom dan naar de eerste parcoursverkenning op 20 januari a.s. Je kunt dan ervaren hoe het parcours eruitziet en hoe het voelt om vijf of tien kilometer te lopen.

De parcoursverkenning is in eerste instantie bedoeld voor de beginnende hardlopers die voor de eerste keer meedoen aan het Parelloop running project maar ook de gevorderde loper is van harte welkom en kan op deze ochtend eens op een andere manier trainen.

Om 09.30 u. wordt verzameld op het Lindeplein in Brunssum. We beginnen gezellig met een gezamenlijke warming-up zodat we in deze winterse temperaturen lekker warm kunnen beginnen met hardlopen!

Hierna worden tempogroepen gemaakt voor het parcours van 5 of 10 km en kun je kiezen in welke groep je wilt meedoen. Zo wordt er bijvoorbeeld gelopen op 6 minuten per kilometer of op 6.30. Als je niet goed weet in welke groep je mee kunt lopen, overleg je even met een van de trainers die aanwezig zijn.

De groepen worden begeleid door ervaren voorlopers die er voor zorgen dat er niet harder of langzamer wordt gelopen dan het afgesproken tempo. Omstreeks 10.00 uur start de parcourstraining vanaf de locatie waar ook de wedstrijd start, op het Lindeplein.

Na afloop is er voor iedereen warme thee om op verhaal te komen en om gezellig na te praten.

Deelname aan de parcourstraining is gratis. Dus…allemaal…tot ziens op 20 Januari

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met info@parelloop.nl

Foto: S.Cloodt – throughmylens.nl

Geef een reactie