Proclamatie Jeugdprinsenpaar 2019 van C.V. de Vlavréters

Mogen wij even aan u voorstellen onze nieuwe jeugdprins Jérôme I en bloemenmeisje Sam


Jeugdprins  Jérôme I  Maassen

Zoon van Daniël Maassen en Biba Waltjé.Broer Jules.Zit in groep 6 van de St. Martinusschool bij juf Angelique en juf Margo.Hobby’s: tafeltennis, scouting, voetballen en natuurlijk vasteloavend vieren! Thans wonende in Welten, maar binnenkort verhuist hij naar Benzenrade.

Bloemenmeisje  Sam  Baadjou

Bloemenmeisje  Sam  BaadjouDochter van Marc Baadjou en Nicole Hesdahl. Twee zussen Robyn en Suus en broertjes Daan en Liam. Zit net als JP in groepje 6 van de St. Martinusschool bij juf Manon. Hobby’s: handbal, scouting, trompet spelen, misdienaar en uiteraard vasteloavend vieren.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie