Sneak Peek, blinddate in het theater met jong professioneel podiumtalent

 
Laat je verrassen en praat mee   Op dinsdag 29 januari as. presenteert VIA ZUID samen met Parkstad Limburg Theaters de eerste Sneak Peek van het jaar. Een blinddate in het theater. Op deze avond maakt het publiek kennis met aanstormend professioneel talent, in of vanuit Limburg werkzaam. Er staan korte en krachtige verrassingen op het programma. Leuke van dit toch wel bijzondere concept is dat het publiek de unieke kans krijgt om kennis te maken met de talenten van de toekomst en jonge makers mogen sparren met het publiek. Deze keer is het podium voor Audrey Apers, Sam Scheuermann en Hemelhond.
Sam Scheuermann – A study on becoming Nog nooit was onze identiteit zo open en wordt deze tegelijkertijd zo eenduidig gepresenteerd. A study on becoming is een eerste schets van de vloeibare mens. Gefascineerd door onze blik en onze wil tot identificatie, onderzoekt Sam de fysieke manifestatie van een altijd veranderende identiteit en onze perceptie daarvan.  HEMELHOND – Also Sprach Zarathustra
In  1896 componeerde Richard Strauss het symfonisch gedicht Also Sprach Zarathustra, geïnspireerd op Friedrich Nietzsches gelijknamige filosofische roman. Strauss probeerde met zijn compositie de filosofische ideeën muzikaal te verbeelden. 123 jaar na de première ensceneert Hemelhond één van Strauss’ bekendste werken. Audrey Apers – Stand-Up Project
When it’s not funny, we do not laugh.

Stand-up Project is een poging om onze wil om vooruitgang te boeken terug te eisen. Een collectief met leden die bij elkaar komen voor een specifiek doel, om iedereen ruimte en kansen te bieden voor belichaamde empowerment. Audrey: ‘Voor deze Sneak Peek heb ik solo onderzoek gedaan en presenteer ik een eerste versie van wat Stand-up  Project voor mij zou kunnen betekenen in de vorm van een talk / performance.’ 
   

Na afloop mag het publiek de makers het hemd van het lijf vragen. Graag zelfs! Dat levert mooie momenten en gesprekken op voor zowel publiek als de makers. 

Sneak Peek, verrassend voor het publiek, inspirerend voor de makers!

De avond start om 20:00 uur in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Kaarten kosten maar €5,-.

Meer info www.plt.nl

Geef een reactie