Op Paaszaterdag 20 april 2019 organiseert UOW ‘02 op Park ter Waerden alweer de twaalfde editie van de ABS Beckers & Mulder Cup. Dit toernooi is specifiek bedoeld voor de Pupillenteams.

In de ochtenduren mogen van 10.00 tot 13.00 uur de JO7-, JO8- en JO9 teams hun kunsten vertonen en in de middag zijn van 13.00 tot 17.00 uur de JO10- en de JO11 teams aan de beurt. UOW ’02 hoopt op deze dag weer heel wat clubteams te mogen begroeten. Wij kijken in ieder geval met plezier terug naar de geslaagde edities van de afgelopen jaren. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio.

UOW ’02 streeft er ook dit jaar weer naar om er een toernooi van te maken, waar plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Deze dag draait volledig op de inzet van de vrijwilligers van onze club  onder het motto: “Samen maken wij UOW ’02”!!!

Deelname aan dit toernooi is “helemaal gratis”. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen adviseren wij de verenigingen om hun team(s) zo snel als mogelijk aan te melden. De uiterlijke inschrijfdatum is zaterdag 30 maart 2019!!  Vul het inschrijfformulier snel in. Het inschrijfformulier kunt u vinden op de website van UOW ‘02, www.uow02.nl of kunt u ontvangen door een email te sturen naar: info@uow02.nl .

Heeft u nog vragen of zijn er dingen niet duidelijk?  Neem dan contact op met de coördinator van de ABS Beckers & Mulder Cup 2019 Jan Tiemes, Telefonisch 06-53965506 of per email naar jan.tiemes@home.nl .

Wij verheugen ons er nu al op om op zaterdag 20 april 2019 weer heel veel pupillenteams op Park ter Waerden te mogen begroeten!!

Tekst UOW ’02 en ArchiefFoto’s ®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie