Morgen, woendag 30 januari, aangepaste dienstregeling bij NS

Morgen, woensdag 30 januari, hanteert de Nederlandse spoorwegen uit voorzorg een aangepaste dienstregeling vanwege verwachte sneeuwval. Voor NS en ProRail is het belangrijk dat u zo veilig en betrouwbaar mogelijk kunt reizen met de trein, ook als het slecht weer is. Daarom kiezen we ervoor om de dienstregeling aan te passen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Toch kan sneeuwval voor hinder zorgen.

Wat betekent dit ?
Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. Uw reis kan langer duren, soms met extra overstappen en het kan drukker zijn in de trein, vooral tijdens de spits. 80 procent van de treinen rijdt. Waar mogelijk worden deze treinen verlengd.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Ondanks de aangepaste dienstregeling kan het winterse weer tot hinder leiden. De reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Wij adviseren u om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl of met de NS-app.

Heeft u nog vragen?
We helpen u graag verder. Kijk op ns.nl of stel uw vraag op de NS Community. U kunt ook contact opnemen via ons @NS_online account op Twitter. We staan dag en nacht voor u klaar.

Wil je per e-mail ook een pushbericht ontvangen? Download dan de NS-app in de appstore of Play

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie