De afdeling Cardiologie van Zuyderland en Harteraad organiseren op

woensdag 13 maart (Hubertushuis, Geleen) en woensdag 20 maart (Brasserie de Admiraal, Heerlen) het 3e Hart & Vaatcafé. Thema van de bijeenkomst is: Hart voor uw voeding! Laat u informeren over de ontwikkelingen op dit terrein.

Beide avonden starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Diëtiste Wiesje Gijzen (Zuyderland) geeft tevens uitleg over het belang van goede en gezonde voeding bij hart- een vaatziekten.

Wat is het Hart & Vaatcafé

Het Hart & Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en hun zorgen bespreken. Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een thema centraal. Een of meer sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Uiteraard is er ruim gelegenheid ervaringen te delen met andere aanwezigen. Harteraad is aanwezig voor informatie en advies. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis.

Aanmelden kan via onderstaande links:

Woensdag 13 maart, Hubertushuis – Geleen
Woensdag 20 maart, Brasserie de Admiraal – Heerlen

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie