Koningin op bezoek in ’t Westhoes in Kerkrade-West

De organisatie Schuldhulpmaatje Parkstad begeleidt mensen met schulden bij het zoeken naar oplossingen of hulp. Professioneel getrainde vrijwilligers geven advies bij de financiële administratie. Deze schuldhulpmaatjes helpen mensen in Heerlen en Kerkrade met het bewust omgaan met geld. Koningin Máxima spreekt in Kerkrade met de initiatiefnemers en vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Parkstad en met mensen die geholpen zijn.

SchuldHulpMaatje Parkstad is deelnemer van het Oranje Fonds programma Meedoen, samen uit de armoede. Binnen dit programma geeft het OranjeFonds vier jaar steun aan organisaties die mensen helpen een stap uit de armoede te zetten. Koningin Máxima is beschermvrouwe van het Oranje Fonds. #schuldhulpmaatje #schuldhulp

Zie voor meer informatie: https://www.koninklijkhuis.nl/…/koningin-maxima-bezoekt-sch…

Foto’s: Bart Homburg / Oranje Fonds

Geef een reactie