Donderdag 14 februari wordt in de bibliotheek te Gulpen een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd over belastingen.

Ook voor de jaren 2018/2019 zijn er weer wijzigingen in de belastingwetgeving. Laat u door dhr. Harrie Smeets uitvoerig informeren over het doen van de aangifte 2018 en de vernieuwingen in de belastingwetgeving voor 2019. Eventuele vragen kunt u per mail aan dhr. Smeets (jm.smeets@hetnet.nl) of aan de bibliotheek (info@bibliotheekgulpen-wittem.nl) doorgeven (vóór 5 februari 2019). Dan kunnen deze vragen eventueel op de themamiddag behandeld worden.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen en wordt verzorgd door de FNV te Maastricht. FNV-leden dienen zich aan te melden via vo-zuidoost@fnvl.nl onder vermelding van de
lidmaatschapsgegevens, de bijeenkomst waarvoor men zich aanmeldt en het aantal personen. Niet-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar jm.smeets@hetnet.nl of door contact op te nemen met de bibliotheek via info@bibliotheekgulpen-wittem.nl of 043-4506220.

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats van 14.00 – 16.30 uur in de bibliotheek Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 4 te Gulpen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie