Open dag: kom naar de ‘Zuyderland Experience’!

In het derde weekend van maart opent Zuyderland de deuren van diverse locaties om iedereen een blik achter de schermen van deze grote zorgorganisatie te gunnen. Zet de open dagen van zaterdag 16 maart (in de ziekenhuizen in Heerlen en Sittard-Geleen) en zondag 17 maart (in zorgcentrum Hoogstaete in Sittard) dus nu alvast in je agenda!

Op de zaterdag kun je op beide hoofdlocaties Heerlen en Sittard-Geleen terecht voor de ‘Zuyderland Experience’. Er is dan van alles te beleven. Duik bijvoorbeeld in de wereld van de Virtual Reality en wordt de operateur van de toekomst, neem een kijkje achter de schermen van de Spoedeisende Hulp, Intensive Care, de Operatiekamers en diverse andere plekken.

Ook kun je van alles zien en beleven op de kinderafdeling, bij onze Geestelijke Gezondheidszorg, het Ouderenplein, ons Borstcentrum, de Oncologie enz.  Maar ook voor kinderen is er van alles te doen: van een berendoctor die alle beren en knuffels onderzoekt tot onze gipsverbandmeesters die kinderen laten ervaren hoe het is om gips om een arm te hebben. In de hal van Sittard-Geleen zal onze Thuiszorg overigens ook aanwezig zijn. Het precieze programma van de open dag in onze ziekenhuizen wordt komende weken bekend gemaakt (dat kan per hoofdlocatie verschillen).

Zorgcentra
Op zondag 17 maart vindt de jaarlijkse open dag plaats in Zuyderland Hoogstaete. Ook daar maak je kennis met een van onze zorgcentra! Demonstraties over innovatie en technologie in de zorg, zoals de zorgrobots die we daar gebruiken. Of ontmoet onze vrijwilligers, die iedere dag het verschil maken. Ontdek ook alles over de vacatures, leer-werkplaatsen en vakantiewerk bij Zuyderland Zorgcentra. Ook hebben we weer de alternatieve St. Joep-markt.

Werken in de zorg
Tijdens de open dag zal er op beide dagen en alle locaties veel aandacht zijn voor het werken in de bijzondere wereld van de zorg. Heb jij wel eens gedacht aan een baan binnen Zuyderland? Dan is deze open dag, inclusief grote arbeidsmarkt, ècht iets voor jou.
Zet nu alvast in je agenda:

  • Locatie Heerlen en Sittard-Geleen: zaterdag 16 maart, 10.00 – 15.00 uur
  • Locatie Hoogstaete: zondag 17 maart, 14.00 – 16.30 uur
    of open ons Facebook-event

Meer informatie volgt komende weken via onze website en sociale media. Bekijk hier alvast de eerste teaser:

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie