Heb je moeite met de belastingaangifte?

2

In de maanden maart en april kun je weer terecht bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken. Kijk in het bericht hieronder voor de data en de voorwaarden.

Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek Landgraaf
Heeft u moeite met de belastingaangifte? Dan kunt u in de maanden maart en april terecht bij bibliotheek Landgraaf. Vrijwilligers zullen u dan gratis helpen bij het doen van de aangifte.

U kunt hulp krijgen op de maandagen: 11, 18 en 25 maart en 1, 8, 15 en 29 april, tussen 15 en 18 uur.

Verder kunt u terecht op vrijdag 8, 15, 22 en 29 maart en 12 en 26 april tussen 11 en 14 uur.

Om wachttijden te voorkomen, dient u een afspraak te maken. Dit kan aan de balie van de bibliotheek in het Burgerhoes, telefonisch via: 045-5695660 of via mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl.

U hoort of ontvangt een datum en tijdstip (zo veel mogelijk naar uw voorkeur) en wat u allemaal dient mee te nemen om de aanvraag in goede banen te leiden.

Let op: Alleen particulieren komen in aanmerking voor deze gratis service. Daarnaast is ook de hoogte van uw bruto jaarinkomen bepalend. Bent u alleenstaand dan mag uw bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan €22.375 euro (spaargeld niet hoger dan € 30.000). Bent u gehuwd of ongehuwd samenwonend dan mag uw bruto jaarinkomen niet groter zijn dan € 30.400 euro (gezamenlijk spaargeld niet meer dan €60.000).

Heeft u geen Digid? Maak dan een afspraak om tijdens de openingstijden van de bibliotheek een Digid aan te maken. Dit dient u te doen minimaal 1 week voor de afspraak met de belastinginvulhulp plaatsvindt. Deze afspraak kunt u aan de balie van de bibliotheek maken, of via mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie