Voorleeswedstrijden Brunssumse eer gaan verdedigen in de halve finale.

Op de foto Jim Hollender van Brede School RKBS Langeberg, Elke Gommans van Basisschool De Caleidoscoop, Brunssum en Janoah Schoonens van Basisschool Benjamin

Gisteren organiseerde Bibliotheek Brunssum bij BS Titus Brandsma een kwartfinale van De Nationale Voorleeswedstrijd. Negen voorleeskampioenen, afkomstig uit de groepen 7 of 8 van alle negen reguliere basisscholen uit de Gemeente Brunssum streden om een plaatsje in de halve finale.

De juryleden Bert de Veen, Gabriëlle Drost en Kim Bakker hebben besloten dat Jim Hollender van Brede School RKBS Langeberg, Elke Gommans van Basisschool De Caleidoscoop, Brunssum en Janoah Schoonens van Basisschool Benjamin de Brunssumse eer gaan verdedigen in de halve finale. We wensen ze alle drie nu alvast heel veel succes maar vooral ook veel voorleesplezier toe!

En uiteraard ook nog van harte gefeliciteerd met het feit dat jullie de Voorleeskampioenen 2019 van Brunssum zijn geworden!!!

Foto Bibliotheek Brunssum

Geef een reactie