Loop je lekker los! Twee hardloopevenementen in het weekend van 23 en 24 februari

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van lekker buiten rennen in de natuur, organiseert de Parelloop op 23 en 24 februari een tweetal hardloopevenementen.

Op 23 februari vindt de derde voorbereidingswedstrijd plaats voor de Parelloop dat op 24 maart 2019 voor de 31e keer plaatsvindt. In het stadspark is een mooi parcours rond de vijver uitgezet. Geen moeilijk parcours en ideaal om nog wat loopervaring op te doen voor de GROTE DAG! De Vijverparkloop, in het Vijverpark in et hartje van Brunssum is voor iedereen geschikt; ook voor degenen die zich niet hebben ingeschreven voor de Parelloop. Ook kinderen zijn welkom. De lengte van het parcours is aangepast aan hun leeftijd. Een ideale gelegenheid voor jong en oud, ervaren en onervaren lopers, om even sportief te genieten van het mooie stadspark.

Voor zowel de geoefende als ongeoefende loper wordt op zondag 24 februari ter voorbereiding van de 38e Marathon van Rotterdam op zondag 8 april 2018, vanuit het Sportpark In de Struiken Brunssum ( voetbalclub Langeberg)een trainingsloop georganiseerd. We lopen dit keer de 30 km. Voor de ongeoefende loper die een frisse neus wil halen bestaat de mogelijkheid om een kortere afstand te lopen bijv. van 5, 10 of 15 km.

Informatie:

Voor informatie over inschrijven, inschrijfkosten, parkeergelegenheid en faciliteiten over deze twee trainingslopen kunt u terecht op de website van de Parelloop, te weten www.parelloop.nl. Hier vindt u ook informatie over de bekendmaking van de uitslagen van de Vijverparkloop.

Foto: S.Cloodt – throughmylens.nl

Geef een reactie