Vastelaovendskarresel C.V. de Vlavrèters, zaterdag 23 februari 2019

Op zaterdag 23 februari 2019 strijkt voor de eerste keer de Vasteloavendskarresel neer in het Gemeenschapshuis van Welten en dat betekent dat de ‘konfettikirmes’ kan beginnen. Een kirmis met een uitermate gevarieerd programma voor iedereen die graag vastelaovend viert of gewoon van gezelligheid houdt

Muziek, dans en natuurlijk humor, zijn onlosmakelijk met vastelaovend verbonden en zullen hier  daarom ook die middag niet ontbreken en in een afwisselend programma over de bühne worden gebracht. De Vastelaovendkarresel begint te draaien om 14.11 uur en waar kan dat beter dan in het Gemeenschapshuis,  de nostalgische narrentempel in hartje Welten (Weltertuijnstraat  44-48 Heerlen).

De kermis heeft in het verleden in Welten nooit echt voet aan de grond gekregen maar 2019 is het jaar om daarin alsnog verandering te brengen en met heel Welte-Bensroa van de kirmis te genieten en dat bovendien in een carnavaleske sfeer! Natuurlijk ben je ook wanneer je niet in Welte Bensroa woont ben je van harte welkom, vastelaovend vier je immers samen.

De entree voor deze eerste Weltense Vastelaovendskarresel bedraagt slechts € 5,11 en daarvoor ontvang  je een beregezellige vastelaovendsmiddig met een scala aan artiesten. Niet komen is geen optie.

      

Geef een reactie