Burgemeester Krewinkel van Heerlen vanaf 1 april 2019 weer volledig in functie

 

 

De heer Ralf Krewinkel zal per 1 april aanstaande zijn werkzaamheden en taken als burgemeester van Heerlen weer volledig hervatten.

 

Per die datum is de heer Krewinkel weer volledig belastbaar in zijn functie als burgemeester van de gemeente Heerlen. De voorbereiding op deze hervatting van de werkzaamheden zal de komende weken in goed overleg plaatsvinden met de heer Emile Roemer, waarnemend burgemeester van Heerlen.

Volgens Gouverneur Bovens heeft de heer Roemer het burgemeestersambt van Heerlen het afgelopen jaar uitstekend waargenomen. Hij dankt hem voor zijn voortreffelijke inzet als burgemeester voor zowel de stad als de regio.

De Gouverneur zal de heer Emile Roemer met ingang van 1 april 2019 van de waarneming van het burgemeestersambt van Heerlen ontheffen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie