Op zaterdag 2 maart is het dan weer zo ver. De tweede ronde van Welten’s got Talent is een feit. Om 20:11 uur openen de deuren van het Gemeenschapshuis in Welten. We maken dan weer vrij baan voor iedereen die bijvoorbeeld in de huid wil kruipen van zijn of haar idool. Natuurlijk zitten we dan midden in het carnavalgedruis, dus ook voor een potje polonaise of partijtje schjoekelen ben je dan aan het juiste adres.

Wil je je talenten tonen? Geef je dan snel op via wgt.cvde vlavreters.nl. Want ook dit jaar delen wij weer een aantal platencontracten uit. Wees er snel bij, want vol is vol. 

Uiteraard is ook iedereen welkom die van zichzelf vindt geen talenten te hebben. Entree is vrij en het programma is geschikt voor jong en oud.

UPDATE
Heb je zaterdagavond 2 maart inmiddels al vrijgehouden in je agenda?  

NIEUWE UPDATE
De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Wees er dus snel bij en meld je aan via wgt.cvdevlavreters.nl. Of we nog meer nieuws te melden hebben?  Jazeker….. Heerlens grootste gangmakers en zweinekoppen komen een gastoptreden verzorgen. Weet jij al wie we bedoelen?

Geef een reactie