Sporten en bewegen is gezond. Maar wat is gezond? En hoe fit bent u? Samen met Paramedisch Centrum Simpelveld en BAS samen actief organiseren we een gratis fitheidstest voor alle 55-plussers uit de gemeente Simpelveld.

Aan de hand van deze test meten we onder andere uw conditie, uw spierkracht en flexibiliteit. Maar ook uw BMI, hartslag en bloeddruk. Na afloop worden de resultaten meteen besproken en ontvangt u persoonlijk advies. We helpen u graag op weg naar een geschikte beweegactiviteit of sport.

De test wordt georganiseerd op woensdag 20 maart. Tussen 11.00 tot 16:00 uur kunt u zich laten testen bij Paramedisch Centrum Simpelveld (Kloosterstraat 63, Simpelveld), gelegen op de eerste etage. De testjes zijn niet zwaar en voor iedereen toegankelijk. Per onderdeel wordt u begeleid door een fysiotherapeut.

Wilt u meedoen? Meld u zich dan snel voor de test aan. U kunt zich per mail aanmelden tot 13 maart. Geef daarbij uw voorkeur voor tijdstip aan om de test te doen: 11.00-12.50 uur of 13.30-16.00 uur. U krijgt een bevestiging waarin staat wanneer u wordt verwacht. Ben er snel bij, want vol = vol.

Voor vragen kunt u terecht bij Ken Diedering via 06-34223087 of info@samenbas.nl. Of ga voor meer informatie naar: www.samenbas.nl/activiteiten

Geef een reactie