Ook dit jaar doen we weer mee met de Let’s Move for a Better World Challenge. Help ons mee om van 11 t/m 30 maart zoveel mogelijk moves te maken voor het goede doel. Vanaf 1 miljoen moves kunnen we prijzen winnen tussen de € 250,- en de € 10.000,- voor het goede doel. Dit jaar hebben we als goede doel gekozen voor “De Gezonde Basisschool van de toekomst”.
Doel van “De Gezonde Basisschool van de toekomst” van Movare is te onderzoeken of kinderen die op de basisschool een gestructureerd dagritme aangeboden krijgen met voldoende tijd voor onderwijs, sport, bewegen, spelen en aandacht voor gezonde voeding, een betere fysieke, emotionele en intellectuele groei doormaken. Tevens wordt onderzocht of een dergelijk dagritme meer rust en minder stress betekent voor zowel kinderen als ouders en bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Geen lid van SnowWorld Healthclub? Geen probleem, want iedereen kan deelnemen aan de challenge. Voor slechts € 23,- borg* kun jij gedurende de challenge onbeperkt sporten.

Wil jij ook dit goede doel steunen, kom dan snel naar SnowWorld Healthclub en move van 11 t/m 30 maart met ons mee.

* Je dient minimaal 10.000 moves te maken in die 19 dagen. Haal je dit niet dan wordt de borg gedoneerd aan het goede doel.

Geef een reactie