Gemeenschaphuis Welten. Foto Youri Van der Horst

WELTEN – Onlangs heb ik een eigen evenementenbureautje (BEEV) opgestart. Hoofddoel hierbij is meer evenementen organiseren in Welten (en omstreken) waarbij vooral het Gemeenschapshuis in Welten een financiële injectie moet krijgen. Het Gemeenschapshuis (GHW) is dringend toe aan een opknapbeurt en elke bijdrage is welkom. Helaas is door fysiek ongemak, het organiseren wat op een laag pitje komen te staan, maar we gaan proberen weer wat op te starten.

Afgelopen jaar heb ik reeds twee avonden georganiseerd in het GHW en het 80’s-Feestje van 5 mei, krijgt op zaterdag 30 maart 2019 een vervolg.

Net als afgelopen jaar zal de 80’s Highlites-Band de muziek verzorgen met prachtige covers. 80’s Highlites bestaat uit rasartiesten, waaronder Guido Frissen, Patrick en Anita Herveille en Ton Meissen.

Heb je zin in een feestje, kom dan ook op 30 maart naar Welten. Kaarten zijn te bestellen via een telefoontje/appje naar Ralf Beuken 06-50866249 of mail naar ralf@rb-events.nl. Kaarten kosten € 15,- per stuk en de zaal gaat om 20.00 uur open.

Locatiegegevens:

Gemeenschapshuis Welten

Weltertuijnstraat 44

6419 CV  Heerlen

Foto®Parkstad Actueel/Youri Van der Horst

Geef een reactie