Regillio Vrede nieuwe hoofdtrainer BSV Limburgia/Kamerland

In de persoon van Regillio Vrede heeft BSV Limburgia/Kamerland een nieuwe hoofdtrainer vastgelegd voor het seizoen 2019-2020.

Regillio heeft een rijk verleden als profvoetballer bij onder andere RKC Waalwijk, FC Groningen, Top Oss en Roda JC. Bij deze laatste club won hij onder andere 2 maal de KNVB beker en speelde de legendarische Europese wedstrijden tegen AC Milaan. Erna was hij onder andere actief als trainer bij de beloften van Roda JC, assistent trainer bij RKC Waalwijk en Roda JC en was hij samen met Rik Plum als duo verantwoordelijk voor de promotie van Roda JC naar de eredivisie in het seizoen 2014-2015.
Behalve eindverantwoordelijke voor het 1e elftal – in samenwerking met de overige stafleden Ger Gouw en Loek van Haren – zal hij ook gast-trainingen bij de jeugdteams van BSV Limburgia/Kamerland gaan verzorgen.

De vereniging wenst Regillio heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en een mooie periode bij onze vereniging

Foto Bsv Limburgia

Geef een reactie