Heeft u altijd al uw naam willen verbinden aan Cultuurhuis Heerlen? Dan is dit uw kans! Voor €250 per jaar adopteert u een stoel. Voor aanmelden en vragen over stoeladoptie kunt u mailen met Petra Pijls via petra@cultuurhuisheerlen.nl .

Wat staat er tegenover?
– Naamsvermelding op het ‘adoptiebord’ in de theaterfoyer
– U ontvangt ons programmaboekje thuis
– Belastingvoordeel! Uw adoptie telt als een gift

Let op, uw adoptie is symbolisch. Er komen geen naamplaatjes op de stoelen, wel wordt uw naam vermeld op een bord in de theaterfoyer.

Mocht u uw naam niet vermeldt willen hebben, wat uiteraard mag, neem dan contact met ons op.

Adoptie op maat voor bedrijven, organisaties en verenigingen
Voor bedrijven of organisaties die wat meer willen doen, bieden wij graag de mogelijkheid om meerdere zitplaatsen of een complete rij te adopteren.

Mocht u andere ideeën hebben over hoe u ons kunt helpen Cultuurhuis Heerlen nog mooier te maken, dan horen we die graag van u. We denken graag met u mee over ‘steun op maat’, ook daarvoor kunt u contact opnemen met Petra Pijls via petra@cultuurhuisheerlen.nl

||Belastingvoordeel||

Opgelet! U mag uw zitplaats-adoptie of donatie zien als een gift aan Cultuurhuis Heerlen. Omdat wij van de belastingdienst de ANBI-status hebben gekregen, mag u deze gift bij uw aangifte aftrekken. Particuliere schenkers mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.

Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie hierover kunt u navraag doen bij uw belastingadviseur.

Meer informatie over het doen van een gift vindt u op de website van de belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl…

 

Geef een reactie