Bijzonder concert Orkest Koninklijke Luchtmacht in Kerkrade

De Euregionale Zwaailichtendag op 13 april wordt afgesloten door een concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht! Dit concert wordt aangeboden door JFC HQ Brunssum. Een concert bijwonen van dit orkest is een ware totaal beleving. Dit is namelijk muzikale reis door de wereld die Luchtmacht heet.

Het orkest, met een blazerssectie van meer dan veertig man, zorgt voor een fantastisch concert met toepasselijke beelden uit eerdere missies en een indrukwekkende lichtshow. Thema van het concert is dan ook Missions. Een unieke combinatie wat zorgt voor veel spektakel tijdens het concert.

U leert populaire nummers zoals Uptown Funk van Bruno Mars en Firework van Katy Perry op een nieuwe manier kennen. Pak dus uw kans en sluit de Euregionale Zwaailichtendag af met een sfeervolle avond vol ‘kippenvel-momenten’.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar bij het Parkstad Limburg theater. U kunt tickets eenvoudig online bestellen via de website van Parkstad Limburg theaters.

 

Geef een reactie