Op deze mooie lente dag traden Rood Groen en Kakertse Boys aan voor de eerste wedstrijd in het tweeluik met elkaar. ( volgende week zondag wordt de wedstrijd Kakertse Boys – Rood Groen gespeeld. )

Alles leek aanwezig voor een mooie voetbal middag. Kort gezegd: dat viel tegen. Hoewel er met veel inzet werd gespeeld was het gewoon een slechte wedstrijd. De eerste helft was nog voor Rood Groen omdat Quintin Redelinghaus in de 25ste minuut een corner, die door Jelle Teheux met het hoofd op hem werd teruggelegd, koeltjes afrondde.

Er werd dus met 1-0 gerust. In de tweede helft ging het niveau bepaald niet omhoog en leek het soms meer op een flipperkast dan op een voetbal wedstrijd. Kakertse Boys werd optisch wel sterker maar was onzorgvuldig in de laatste bal. Rood Groen kreeg in de counter wel enkele kansen die echter slecht afgerond werden. In de laatste minuut kregen beide ploegen nog een goede kans maar nadat Kakertse Boys de bal overschoot en Rood Groen de bal in de handen van keeper schoot floot de scheidsrechter af. Het kwartje viel dus voor Rood Groen de goede kant op en er konden weer drie punten bijgeschreven worden. Als er volgende week in de uitwedstrijd niet beter gespeeld wordt is het zeer twijfelachtig of het kwartje weer goed valt. Men weet dus wat men te doen staat!.