Ontmoet Girlband 4LIFE tijdens Euregionale Zwaailichtendag

 

Tijdens de Euregionale Zwaailichtendag 2019 op zaterdag 13 april zal de Nederlandse Girlband 4LIFE optreden en kun je kans maken om de meiden te ontmoeten, ze enkele vragen te stellen en een coole selfie te maken. Ze treden van 15.00 uur tot 15.30 uur op, op de Markt. De meet and greet vindt plaats in het raadhuis van 15.30 uur tot 16.00 uur.

Wil je kans maken op een meet and greet met 4LIFE plaats dan een reactie onder dit bericht en vertel ons hoe graag je Luna, India, Flore en Esmée wilt ontmoeten. Meedoen kan tot en met 9 april 2019. De winnaars worden bekend gemaakt via deze Facebookpagina.

Euregionale Zwaailichtendag
Naast het optreden van 4LIFE is er nog volop vermaak voor de jonge bezoeker. Allereerst mogen zij natuurlijk de hulpdiensten het hemd van het lijf vragen, overal met de vingers aanzitten en alle knopjes van de wagens, motoren en al het andere materieel uitproberen.
Maar er is meer. Zo zal Brandweerman Sam van 13.00 uur tot 15.00 uur in het theater in HuB.Kerkrade aanwezig zijn om de handjes te schudden van zijn fans. Party 4 Kidz is de gehele dag aanwezig op verschillende locaties van het evenemententerrein met hun vrienden van Frozen, Spiderman en Belle.

Voor de voetbalfans is Koempeltje, de mascotte van Roda JC Kerkrade, van 13.00 uur tot 15.00 uur aanwezig. Verder kunnen kinderen zich uitleven op diverse springkussens en zich laten schminken.

Speurtocht met prijzen
Ook dit jaar is er speciaal voor kinderen een speurtocht tijdens de Euregionale Zwaailichtendag. Aan de hand van een stempelkaart kunnen de kinderen door het hele evenementengebied stempels verzamelen bij de verschillende hulpdiensten. De stempelkaarten kunnen op diverse punten opgehaald worden. Deze punten zullen op de dag zelf duidelijk staan aangegeven. Alle stempels verzameld? Lever dan de volle kaart in bij de stad waar de stempelkaart is opgehaald. Uit alle volle kaarten worden achteraf prijswinnaars getrokken. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van de gemeente Kerkrade.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie