Zaterdag 18 mei trapt S.V. Zwart-Wit’19 haar jubileumjaar af:

Op zaterdag 18 mei trapt S.V. Zwart-Wit’19 haar jubileumjaar af: ter ere van het 100-jarige bestaan organiseert de voetbalvereniging uit Eys op zaterdag 18 mei een Sportcafé in samenwerking met de Eyserhof. 

Niemand minder dan voetballer Andy van der Meijde en internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis zijn die avond de gasten. De bekende journalist Eddy van der Ley zal daarbij de gastheer zijn.

Andy van der Meijde is in de eerste plaats bekend van zijn voetbalcarrière bij onder andere Ajax, PSV, Everton, Internazionale en natuurlijk het Nederlands Elftal. Nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen kwam zijn veel besproken biografie ‘Geen genade’ uit. Het boek werd al snel een bestseller. Andy nam deel aan verschillende realityprogramma’s en werd zo een tv-persoonlijkheid.

Bas Nijhuis is één van Nederlands bekendste scheidsrechters en bovenal een boeiend spreker vol humor. Ook hij heeft zijn memoires op papier laten zetten in het boek ‘Niet zeiken, voetballen!’. Hij staat op het veld met de beste voetballers ter wereld, heeft een eigen kenmerkende stijl van arbitreren en kan hierover in geuren en kleuren vertellen.

Om 19.00 uur wordt het jubileumjaar geopend en vindt de presentatie van het Zwart-Wit’19 Jubileumbier plaats. Vervolgens worden Andy en Bas geïnterviewd waarbij persoonlijke verhalen en anekdotes worden verteld. Het publiek heeft de mogelijkheid om te reageren en vragen te stellen. Ter afsluiting vindt er een interactieve sportquiz plaats waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Decor van dit alles is Brasserie Eyserhof (Wittemerweg 7) in Eys, die deze avond omgetoverd zal worden tot Sportcafé. Kaarten kosten 15 euro p.p. inclusief een luxe broodje.  Daarnaast zijn ook Tafelkaarten te koop voor 54,50 euro p.p. inclusief een plek aan tafel, luxe broodje en 10 consumpties. De Tafelkaarten zijn ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een gezellig avondje uit. Voor het bestellen van kaarten en meer informatie, bezoek www.100jaarzwartwit.nl

Foto´s geleverd door Zwart-Wit’19

Geef een reactie