schrit_tmacher Festival brengt Kunst in beweging

 

 

 

Dansers van het Italiaanse Spellbound Contemporary Ballet brengen zaterdag 13 april, om 19.15 in de Fabrik Stahlbau Strang aan de Philipsstraße 2 in Aachen objecten van de beeldend kunstenares Kathrin Köster in beweging. De objecten van papier, stof en porcellein waren onder de titel ‘Tender Buttons’ gedurende het gehele  schrit_tmacher Festivals in Stahlbau Strang te zien. De entree tot de bijzondere Performance is vrij. Dat geldt niet voor de aansluitende voorstelling van Spellbound Contemporary Ballet. Daarvoor is een geldig ticket noodzakelijk.

 

Spellbound Contemporary Ballet staat onder artistieke leiding van Mauro Astolfi en behoort tot de beste dansgezelschappen van de Italiaanse dansscene door zijn herkenbare stijl en het hoge niveau van de dansers.

Het dansgezelschap boeide het publiek op tal van gerenommeerde festivals in Europa, de Verenigde Staten en Azië met zijn brede en altijd experimentele repertoire. In ‘Rossini Ouvertures’ komt de ‘georganiseerde waanzin’ van de muziek van de beroemdste componist van zijn tijd tot uiting in een bijzondere choreografie, een regelrecht vuurwerk van dansvormen en -stijlen. Een grote wand – de wand van zijn herinneringen – dient als projectie van zijn geest: vol vensters, vakken en schuilplaatsen.

Zondag 14.04.2019

21.00 uur, Fabrik Stahlbau Strang, Aken

Duur: ~ 80 min. zonder pauze.

Vertrek in Heerlen: stipt om 20.15 uur vanaf Theater Heerlen

Aankomst terug in Heerlen: rond 23.15 uur.

Met de bus van Heerlen naar Aken – kijk bij algemene info.

Busticket: 6,00 en tickets zijn te verkrijgen bij de kassa van Theater Heerlen of via www.plt.nl  zo lang de voorraad strekt!

Foto geleverd door Torena Publiciteit

Geef een reactie