Zaterdag 11 mei vindt de jaarlijkse Open Dag in het Burgerhoes van Landgraaf plaats. Deze keer is er volop aandacht voor gezondheid, bewegen en duurzaamheid, maar natuurlijk kunt u ook een kijkje in de keuken nemen van de ‘bewoners’ van het Burgerhoes.

 

Zo kunt u deelnemen aan een rondleiding door het gemeentelijke gedeelte van het Burgerhoes en krijgt u informatie over het cursusprogramma van Service Gilde Landgraaf en SeniorWeb. Medewerkers van Omroep Landgraaf laten zien hoe ze te  werk gaan en bibliotheek Landgraaf heeft leuke activiteiten voor kinderen. Er is een Pinkpopstand, een kraam waar u alles te weten kunt komen over Duurzaam Landgraaf en JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) geeft een themapresentatie. Komende weken wordt het programma nog verder uitgerold en lichten we telkens een tipje van de sluier op.

Een vol programma dus met voor elk wat wils. U bent van harte welkom van 13.00 tot 16.00 uur in ons Burgerhoes om samen met de bewoners te genieten van alle activiteiten. Reserveer de datum alvast in uw agenda!

Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie