Vandaag kwam de toekomstige kampioen van de 4e klasse B KVC Oranje op bezoek in Lemiers. Een mooie pot voor Rood Groen om te kijken waar we staan ten opzichte van een dit jaar oppermachtige ploeg. Rood Groen begon goed aan de wedstrijd en de eerste kans was voor Rood Groen. Deze werd echter niet goed uitgespeeld waardoor er nog niet gescoord werd.

In de 13e minuut liet KVC Oranje zien hoe het wel moet. De verdediging van Rood Groen werd zodanig uit elkaar gespeeld dat er uiteindelijk een aanvaller van KVC helemaal vrij voor een lege goal kwam te staan en eenvoudig de 0-1 aantekende. Rood Groen gaf zich echter niet zomaar gewonnen en bleef aanvallen. Echter doelrijpe kansen creëerde men zich niet en toen na een half uur, in de eerste helft, beide ploegen het een beetje kwijt waren werd er dan ook een slordige kwartier op de mat gelegd. De ruststand was dan ook 0-1 voor KVC Oranje. In de tweede helft zette Rood Groen alles op de aanval en ging achterin meer risico nemen.

Verder dan een schot op de paal en een bal in de handen van de keeper kwam men echter niet. Omdat KVC Oranje wel een aantal keren gevaarlijk counterde maar Rood Groen keeper Bjorn Geelen een te groot obstakel vormde  werd de ruststand ook de eindstand. Met 0-1 verliezen van de kampioen kan gebeuren, maar komend Paasweekend met twee wedstrijden op het programma ( zaterdag om 18.00 uur thuis tegen Zwart Wit 19 en Paasmaandag om 14.30 uur naar Voerendaal) zullen een aantal punten toch noodzakelijk zijn om in de race voor de nacompetitie te blijven.