Albert Heijn aan de Schandelerboord 25 in Heerlen is weer open

 

 

 Na een korte, maar ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Jos van Driel en zijn team vandaag trots de deuren openen. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat veel sneller met zelfscankassa’s. Door de hele winkel hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over lekkere seizoensproducten en recepten.

 

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt er makkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. De sinaasappelpers levert verse jus d’orange en er is een mogelijkheid om zelf snoepgroente uit te kiezen in elke gewenste hoeveelheid.

 

Tapas

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten en taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de Albert Heijn staan bovendien klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Gemak

Albert Heijn-Schandelerboord bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. Alles is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “Ook willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen”, vertelt Jos van Driel. “Daarom bieden we meer betaalgemak. Je kunt bij ons voortaan je boodschappen zelf scannen bij de Scan&Go-kassa. De eerste reacties zijn erg positief. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk.”

Albert Heijn aan de Schandelerboord 25 in Heerlen is maandag tot en met woensdag open van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Foto’s Opening Albert Heijn Heerlen en ®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie