Buurtsteun  o.a. actief in Heksenberg/Pronsebroek en Rennemig Heksenberg       

                              

Sinds 10 januari van dit jaar is buurtsteun actief bezig binnen de wijk Heksenberg / Pronsebroek. Ze valt overigens als werkgroep onder Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek.

 

Zo is er iedere donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur een inloopochtend in het Wijkcentrum gelegen aan de Mgr. Feronstraat 51 (achterkant Winkelcentrum). Het Kernteam wordt gevormd door: Mw. Silvia Vaassen (specialist in financiën), Kleis Adema, Wim van Hassel (Juridisch specialist), Marco Custers en Frans Westen (namens Stichting Wijkraad.

Iedereen is van harte welkom en nodigt u uit om, samen met de medebewoners van de wijk, gezellig een kopje koffie te komen drinken. Maar het kan ook het moment zijn om vragen te stellen over allerhande zaken, zoals het om hulp te vragen bij uw dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld het boodschappen doen of kleine klusjes in huis of tuin of u helpen met het invullen van een formulier. Dit doen zij samen met een aantal vrijwilligers uit de buurt. Als zij u niet zelf kunnen helpen kunnen zij u doorverwijzen naar de juiste instantie of de juiste persoon.

Indien u interesse heeft om het team van buurtsteun Heksenberg/Pronsebroek te helpen vragen wij u zich aan te melden. Dit kan via een van bovenstaande personen of via buurtsteunheksenberg@outlook.com

Rennemig                                                                                                                                   Het kennen van mensen in uw buurt (Rennemig) kan prettig en handig zijn. Elkaar een handje helpen, als de een even iets niet kan, de ander helpt. Met buurtsteun proberen we mensen met elkaar in contact te brengen zodat men elkaar leert kennen en bereid is elkaar te helpen. Daarom komen wij in Rennemig elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar in de basisschool Mijn Spoor. Daar zitten wij dan gezellig samen een gratis kopje koffie te drinken en over van alles en nog wat te praten. U kunt er ook met vragen en ideeën terecht. Het is voor alle leeftijden. Schuif gezellig aan, de koffie staat klaar.

Foto: Callie Steijaert

Geef een reactie