PEPIJN SCHLÖSSER TEKENT VOOR 1 SEIZOEN + 1 SEIZOEN BIJ RODA JC KERKRADE

Roda JC Kerkrade mag met gepaste trots melden dat Pepijn Schlösser langer aan Roda JC verbonden zal zijn. De 21-jarige rechter vleugelverdediger tekende vanmiddag in het bijzijn van zijn familie en zaakwaarnemer een overeenkomst welke hem voor ten minste één seizoen aan Roda JC verbindt. Tevens is er een optie voor een tweede seizoen opgenomen in het contract.

Debuut Schlösser maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Roda JC op 25 september 2018 tijdens het TOTO KNVB Bekerduel met DVS’33. Enkele weken later maakte Schlösser zijn competitiedebuut tegen Jong PSV. Tijdens de afgelopen drie competitieduels tegen respectievelijk Jong FC Utrecht (2-1 winst), RKC Waalwijk (0-0) en FC Eindhoven (1-2 winst) stond Schlösser in het basiselftal.

Technisch Directeur en Interim Algemeen Directeur Harm van Veldhoven: ‘Pepijn heeft dit seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn blij dat wederom een jongen uit eigen kweek heeft laten zien dat hij het niveau aankan. Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van Pepijn en zijn content met het feit dat Pepijn langer aan Roda JC verbonden zal zijn.’

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie