Zaterdag 25 mei vindt de Zomerpop Band Battle plaats in Cultuurhuis Heerlen. Vanaf 19.30 uur zie je gratis bands strijden voor een plekje op Zomerpop. Dus kom en geniet voor nop! Er zal een vakjury zijn, maar het publiek mag ook meebeslissen welke twee bands mogen optreden op Zomerpop. Één band wordt door de vakjury gekozen en één door het publiek. 


Het jaarlijks terugkerende evenement Zomerpop blijft een groot succes. Om het nog leuker te maken, vindt er dit jaar vooraf een band battle plaats. In deze battle wordt er gestreden om een plek te bemachtigen om op Zomerpop te mogen spelen. De inloop is om 19.00 uur, en het begint om 19.30 uur.  Het is helemaal gratis, dus genieten voor nop!

Niet alleen de vakjury kiest een band die door mag gaan, maar ook het publiek. De twee bands die gekozen worden, mogen optreden tijdens Zomerpop 2019. Zomerpop zelf zal dit jaar plaatsvinden op 14 juli 2019.

Het is inmiddels een traditie geworden om het culturele seizoen af te sluiten met ons eigen zomers festival. Ons jaarlijkse popfestival voor regionale (jonge) muzikanten en bands was voorgaande jaren een feest voor jong en oud. Laat je ook dit jaar weer verassen door de verschillende soorten acts en sluit samen met ons het seizoen af. De Band Battle wordt georganiseerd door Cultuurhuis Heerlen in samenwerking met Myra von Berg. Myra is een student van het Arcus College. Als eindexamenopdracht mag zij dit evenement organiseren.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.

Tekst en afiche Cultuurhuis Heerlen/Myra von Berg

 

Geef een reactie