VAR-belangrijk bij derby veteranen NEC ‘92- Groene Ster.

NEC ‘92 veteranen mag zich opnieuw de beste ploeg van Heerlen-Noord noemen. In de derby tegen buurman Groene Ster had NEC ‘92 in de 1e helft weinig te duchten van Groene Ster. Op slag van rust werd een speler van NEC ‘92 neergehaald in het strafschopgebied. De VAR had geen aanleiding om te gaan kijken en besloot verder te spelen. NEC ‘92 ging met een comfortabele 2-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft ging het spel op en neer en werd Groene Ster iets sterker. Ondanks enkele kansen hield NEC’92 stand. Het werd vlak voor tijd nog wel spannend, want wederom had de VAR kunnen ingrijpen bij een penalty-moment. Nu voor Groene Ster. Ook nu laat de VAR verder spelen. NEC’92 behaalde zo een wel verdiende overwinning.

1-0 Piet Verbaten
1-1 Roy van Oudenhoven
2-1 Jeroen Stroucken