Internationale Jubileumtoernooi SV Zwart-Wit’19 100 Jaar

Het Internationale BVO Jeugdtoernooi is een prachtig sportevenement voor jeugdspelers U10 en in sommige gevallen U11. Met een aantal bekende namen uit de regio als Roda JC Kerkrade, Fortuna Sittard, MVV Maastricht en Alemannia Aachen wordt de hele regio uitgedaagd het beste van zichzelf te laten zien. Behalve deze teams zullen ook gerenommeerde profclubs als PSV, De Graafschap, Standard Luik en Sint Truiden aanwezig zijn. Zij zijn genoodzaakt hun grootste U10 talenten te laten schitteren op Sportpark Hanzon, willen zij in aanmerking komen voor de eindoverwinning!

 

Ook onze eigen U11 zal de strijd aangaan met de grote teams in een poging om de cup met de grote oren in Eys te houden. Een schitterend initiatief waarbij de Eyser en Simpelveldse jeugd de kans krijgt om zich te meten met kids van profclubs.

In totaal zullen 24 teams uit 3 verschillende landen op zondag 26 mei deelnemen aan het 100-jarig Jubileumtoernooi. Kom en proef de sfeer van dit unieke toernooi. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de grootste talenten uit de Euregio te aanschouwen. Kom jij onze eigen U11 ook aanmoedigen? Wie weet zit er zelfs een stunt in voor onze eigen jeugd en pakken zij de eindoverwinning in dit Euregionale spektakel!

INFO:
Start toernooi: 09.30 uur | Prijsuitreiking: 17.00 uur | Entree Volwassenen: €3,- | Entree kinderen onder 12jaar : €1,- | Deelnemende clubs: SV Zwart-Wit’19, SV Simpelveld, PSV, Roda JC, Fortuna Sittard, MVV, Alemannia Aachen, Feyenoord, ADO den Haag, De Graafschap, SC Fortuna Köln, Standard Luik, Sint Truiden, K.V.C. Westerlo en vele anderen..

Geef een reactie