Theatervoorstelling ‘Out of the Blues’

Wat heb je nodig om geluk te ervaren? En wanneer heb je een dipje of toch een depressie? Dat zijn vragen die theatergroep Bint opwerpt in de ontroerende theatervoorstelling ‘Out of the Blues’ die Heerlen STAND-BY! in het gemeenschapshuis in Welten op maandag 13 mei vertoont.

Het stuk over de kwetsbaarheid van geluk en de impact van depressie is gebaseerd op interviews met volwassenen die een depressie hebben gehad en met mensen in hun omgeving.

Deze theatervoorstelling wordt gespeeld vanuit het perspectief van iemand met een ernstige depressie. Out of the Blues maakt niet alleen zichtbaar wat het betekent om ziek te zijn, maar staat ook stil bij de impact hiervan op naasten. Theatergroep Bint wil met Out of the Blues de beeldvorming over depressie eens flink bijstellen.

Na het kijken van de voorstelling gaat het publiek met elkaar in gesprek. Aan de hand van prikkelende stellingen, persoonlijke vragen wordt u uitgedaagd stelling te nemen over uw eigen (on)geluksbeleving.

Meer informatie en aanmelden

Gemeenschaphuis Welten. Foto Youri Van der Horst

 

De theatervoorstelling vindt plaats op maandag 13 mei 2019 van 19.30 – 21.30 uur in het  Gemeenschapshuis Welten, Weltertuijnstraat 44/48 Heerlen. De toegang is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het beperkt aantal zitplaatsen en kan via onderstaand http://www.mondriaan.eu/agenda aanmeldformulier Meld u hier aan!  of bij Mark Ahsmann T 088-5069413.

 

 

Cover foto Mondrian zorggroep

Geef een reactie