EDUCATIEPROJECT: BASISSCHOOL BERGOP UBACHSBERG

Samen met de kinderen van de groepen 5/6, van de basisscholen uit gemeente Voerendaal bezochten we de Basquiat tentoonstelling bij SCHUNCK Heerlen. De leerlingen keken naar zijn kunstwerken en gingen zelf aan de slag met de materialen die Basquiat gebruikte en de dingen die hem inspireerden. Fotoclub Voerendaal bracht de groep in beeld, met dank aan Emile Bosch en Gerard van den Ende.
De klas met de meeste likes wint een bijzondere prijs. DUSSS, liken maar!! De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het openingsconcert op vrijdag 24 mei door onze jonge vlogger Lente Waterval samen met Thom Zeguers van de gemeente Voerendaal. Op zondag 2 juni om 15.15 uur tijdens ‘Cortenbach, where music meets ‘Art’ bij kasteel Cortenbach ontvangt de winnende klas hun prijs uit handen van Ronald Goedmakers, CEO Vebego.
 Foto Basisschool Bergop Ubachsberg!

Geef een reactie