Jeanny Bakker-Schmets uit Gulpen ontvangt Koninklijke onderscheiding

Jeanny Bakker-Schmets uit

Op zaterdag 11 mei om 19.00 uur reikte burgemeester Ramaekers-Rutjes, in aanwezigheid van wethouder Last, een Koninklijke onderscheiding uit aan Jeanny Bakker Schmets uit Gulpen. Ze is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats bij gelegenheid van de viering van het 60 jarig jubileum van Wandelsportvereniging de Veldlopers op het voetbalterrein van FC Gulpen.

Verdiensten
Mevrouw Jeanny Bakker-Schmets was 34 jaar bestuurslid van Wandelsportvereniging de Veldlopers uit Gulpen. Deze functie heeft ze onlangs neergelegd. Naast de reguliere bestuurstaken organiseerde zij mede de wandeltochten van de Veldlopers en coördineerde zij de markeerdergroep. Ook was zij verantwoordelijk voor de inkoop, het materiaal en voor de opslagruimte van de Veldlopers. Bovendien was zij 25 jaar lang de organisator van de Banneuxtocht voor de Veldlopers.
Daarnaast is zij vanaf 2004 vrijwilligster in Zorgcentrum Dr. Ackenshuis. Ze helpt onder andere mee bij de wekelijkse kienavond. Tot slot is zij sinds 2000 lid van de poetsploeg van de H. Petruskerk.

Foto’s Al Rekko

Geef een reactie