Wittenhorst VR1 verliest in Zuid-Limburg

Met de titel op zak werd zondag afgereisd naar Zuid-Limburg om de return te spelen tegen RKHBS VR1. Waar eerder dit seizoen thuis gewonnen werd met 4-1, moesten de punten nu in Heerlen gelaten worden. Wittenhorst VR1 werd met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd. 

Met een licht aangepaste opstelling begon de kampioen goed aan de wedstrijd. Direct vanaf de aftrap werd enkele kansen gecreëerd, maar een vroege voorsprong bleef uit. RKHBS kwam beter in de wedstrijd en opende na een half uur ook de score. Vanuit buitenspel brak de spits van RKHBS door en wist de goede keepende Celine Roeffen voorbij te spelen: 1-0.

 

Na rust begint Wittenhorst weer sterk aan de tweede helft, maar RKHBS vindt een gaatje in de Oranje Zwarte verdediging: 2-0. Wittenhorst krijgt in de tweede helft nog een paar kansen, maar weet deze niet te benutten.

Volgende week reizen we wederom af naar Zuid-Limburg. Zondag 19 mei spelen we in Sittard tegen Fortuna ’54 VR2.

 

Tekst Wittenhorst VR1 en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie