FC Gulpen Inschrijfformulier Wim Alberts Toernooi

De jeugdafdeling van FC Gulpen organiseert in 2019 alweer het 48e Wim Alberts jeugdtoernooi. Ons jaarlijkse Wim Alberts toernooi vindt in het Pinksterweekeinde plaats. Bij dit toernooi gaat het vooral om
sportiviteit en plezier voor de jeugdige voetballers.

 

Uiteraard zijn er weer allerlei prijzen te verdienen. En ook buiten het veld is het aangenaam vertoeven, waarbij natuurlijk alles aanwezig is voor de inwendige
mens. Dit gezellige toernooi vindt plaats op zaterdagochtend 8 juni 2019 voor de JO-7, JO08, JO-9 en JO-10 teams, op zaterdagmiddag voor de JO-13 teams, op zondagochtend 9 juni 2019 voor de JO-11, JO12 en MO13
teams en in de middag de JO-15 teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per team. Om het toernooi soepel te laten verlopen is het aantal inschrijvingen per leeftijdscategorie beperkt, dus wees er vlug bij.

Interesse? Schrijf je in middels onderstaand inschrijfformulier. Zo spoedig mogelijk na de sluitingstermijn ontvangen de deelnemende clubs meer informatie over de aanvangstijden, indeling en reglementen.
Wij hopen dat ook uw club meedoet aan deze editie van het Wim Alberts jeugdtoernooi!

Inschrijfformulier Wim Alberts Toernooi 2019
Klik hier voor het online inschrijfformulier voor het Wim Alberts toernooi 2019.
Klik hier voor het hardcopy inschrijfformulier voor het Wim Alberts toernooi 2019.

 

Geef een reactie