SV Langeberg uit Brunssum organiseert  weer tal van verschillende voetbaltoernooien. Dit geldt zowel voor jong als oud. Hiermee laten we zien dat we ons sterk maken voor allerlei leeftijdsgroepen.

Iedereen verdiend namelijk een kans om het voetbalspelletje uit te oefenen. Interesse? Bekijk dan onderstaande opties. Hopelijk mogen wij jullie begroeten op een van onze toernooien. – Jeugdtoernooien SV Langeberg Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni organiseren wij weer onze jaarlijkse jeugdtoernooien. Ook dit jaar is het weer mogelijk om voor diverse leeftijdscategorieën (O7 tm O19) een team in te schrijven.

Uiteraard houden we rekening met de kwaliteit van de teams. Verder is er een penalty-bokaal. Hierdoor heeft ieder team een extra kans om een prijs mee naar huis te nemen. Bezoek https://www.svlangeberg.nl/portal/ voor meer info of neem contact op met Jean Zwart via jeugdtoernooi.svlangeberg@gmail.com – Veteranen- en damestoernooi Op zaterdag 24 augustus organiseren we tijdens ons jubileumweekend een veteranen- en damestoernooi. De toernooien kunnen dienen als teambuildingsactiviteit richting het nieuwe voetbalseizoen.

Of als een gezellige voetbalavond samen met vrienden of vriendinnen. Bovendien wordt de avond afgesloten met een 90’s & 00’s party. Gezelligheid is dus gegarandeerd.

Info beide toernooien: • 5vs5 (4 veldspelers + 1 keeper) • 18.00 – 21.30 uur • €15,- per team (max. 8 speelsters). Incl. één consumptie per speelster voor tijdens de 90’s & 00’s party • Iedereen is welkom, dus je hoeft niet bij een vereniging aangesloten te zijn. Meer info? Neem voor het damestoernooi contact op met Eline Griens via elinegriens@hotmail.com Voor het veteranentoernooi kunt u contact opnemen met Norbert Dehing via n.dehing@petitverbindt.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie