Meiden en vrouwen van UOW ‘02/LHC werken samen met KNVB!!!

Vrijdag 5 april en vrijdag 17 mei hebben speelsters, trainers, ouders en bestuursleden van UOW ’02 en LHC deelgenomen aan het KNVB ontwikkelprogramma meiden- en vrouwenvoetbal. Uit het analysegesprek op 5 april kwamen communicatie, betrokkenheid en technisch kader naar voren als de thema’s, die de meiden en dames van ST UOW ’02/LHC graag samen……
willen uitwerken. Tijdens de geslaagde brainstormsessie op 17 mei zijn concrete actiepunten bij deze thema’s bepaalt om de gewenste ontwikkelingen in de samenwerking binnen het meiden- en vrouwenvoetbal van beide verenigingen te kunnen bereiken. De komende maanden worden de actiepunten door de aangemelde vrijwilligers verder uitgewerkt. 0nderstaand een paar foto’s van de bijeenkomsten.
Tekst en Foto UOW ‘02/LHC

Geef een reactie