Kramen voor jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg ‘te huur’

 

 

Op de laatste zondag van Augustus (zondag 25 Augustus) staat bij velen de jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg op de agenda. Met circa 150 grote marktkramen, allen voorzien van een zeil, valt er dan weer naar hartenlust te snuffelen tussen de vele stands met louter en alleen gebruikte spulletjes.

 

Het onderste gedeelte Voskuilenweg en korte stukje Holleweg zijn dan voorzien van vele, grote marktskramen tijdens de vrij toegankelijke straatmarkt.

De beide organisatoren en initiatiefnemers Leon van den Akker en Roel Leers maakten onlangs bekend dat de verhuur van de marktkramen weer gestart is en dat -alhoewel deze pas van start ging- er nu al ruim 50 kramen ‘verhuurd’ zijn.

Leon en Roel: ‘Jaar na jaar is de straatmarkt steevast ruim vooraf ‘vol’. We moeten vanaf dan aangeven dat alle kramen verhuurd zijn. Onze tip: wil je meedoen en je oude, gebruikte spulletjes te koop aanbieden laat het op tijd weten en stuur een mailtje naar => straatmarkt.voskuilenweg.heerlen@hotmail.com

Zoals inmiddels bij velen (zelfs tot ver buiten Heerlen) bekend is deze jaarlijkse straatmarkt -steevast op de laatste zondag van Augustus- erg gezellig, zeer gemoedelijk en… goed bezocht. Ook het gezellige terras voor café Paniek (met DJ) de barbecue van scouting Amicus en het knusse terrasje voor Bergweide dragen daar zeker en vast weer aan bij.

De jaarlijkse straatmarkt op de Voskuilenweg (Heerlen, Molenberg) start op zondag 25 augustus officieel om 10 uur en eindigt rond 17 uur. Toegang gratis.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie