ROBIN HENSGENS KOMEND SEIZOEN SCHEIDSRECHTER KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE!!!

UOW ‘02 lid Robin Hensgens heeft vandaag te horen gekregen, dat hij na 2 mooie seizoenen als scheidsrechter in de Hoofdklasse, 3e Divisie en 2e Divisie en als 4e man in de Keuken Kampioen Divisie vanaf het seizoen 2019-2020 toetreedt tot de Masterclass. Dit houdt in …. 

 

dat hij dan wedstrijden mag gaan leiden in de Keuken Kampioen Divisie en als Videoscheidsrechter en 4e  man in de Eredivisie aangesteld kan worden.

In 2014 nam Robin afscheid als doelman van UOW ´02 1 om aansluitend in het seizoen 2015-2016 te gaan fluiten in de 5e en 6e klasse van de amateurs. In 5 jaar tijd heeft hij van daar de stap gemaakt naar de Keuken Kampioen Divisie en dat getuigd niet alleen van een grote portie wilskracht, maar zeer zeker ook van een flinke dosis talent.

Heel UOW ´02 feliciteert Robin heel hartelijk met deze promotie en wenst hem voor het komend seizoen heel veel succes en plezier. En nu op naar de Eredivisie!!!

Tekst en foto website van UOW´02

Geef een reactie