SVN/BtB Consultancy in de laatste speelronde van dit voetbalseizoen tegen SVME

Zondag 26 mei speelt SVN/BtB Consultancy in de laatste speelronde van dit voetbalseizoen tegen SVME. Voor de eindklassering in de 3e klasse A is deze wedstrijd niet meer van belang, want SVN verzekerde zich al eerder van de tweede plek achter kampioen Sporting Heerlen.

Toch is de wedstrijd van zondag niet om des keizers baard, want als SVME zich op eigen kracht veilig wil spelen dan zal het moeten winnen in Landgraaf. Dat zal geen gemakkelijke opgave zijn voor het team uit Eijsden want SVN is dit seizoen nog ongeslagen op het eigen sportpark.

Voor UOW, dat samen met SVME strijdt om de felbegeerde veilige 11e plaats op de ranglijst, is een goed resultaat van SVN van belang en dus zal heel Waubach komende zondag niet alleen duimen voor het eigen vlaggenschip, maar zeker ook hopen dat SVN haar sportieve plicht vervuld. SVN is in vorm, speelt aanvallend en er zijn veel spelers die een doelpunt kunnen maken. Als het niet al Mitchel Mertens en/of Vichy Marchena zijn die het net weten te vinden, dan kan het team altijd nog rekenen op een ‘droge knal’ van Raúl Erkens. SVN/BtB Consultancy zal het treffen met SVME in ieder geval met vertrouwen tegemoet zien.

Voor SVN/BtB Consultancy is de wedstrijd tegen SVME een opmaat naar de nacompetitie waar promotie naar de 2e klasse afgedwongen kan worden. Zoals eerder al aangekondigd zal het team van Dennis Voorst het in de eerste ronde op 2 juni op het eigen sportpark in Landgraaf opnemen tegen Obbicht.

Tekst en foto SVN/BtB Consultancy

Geef een reactie