Jeroen van de Laarschot oud-speler van FC Hoensbroek gaat dit jaar voor de 3e keer naar de Alpe d’HuZes

 

Jeroen van de Laarschot oud-speler van FC Hoensbroek gaat dit jaar alweer voor de 3e keer deelnemen aan de Alpe d’HuZes en neemt zelfs een aantal leden mee die hem daar gaan ondersteunen.

Jeroen doet dit ter nagedachtenis aan overleden familieleden en vrienden.  Maar ook voor familie en vrienden die nog bezig zijn met de strijd om deze ziekte te overwinnen. Overwinnen! Dat is het doel voor hen die strijden tegen deze vreselijke ziekte. Een klein gebaar kan zoveel voor deze mensen betekenen in hun strijd.

In 2014 heeft Jeroen de Alpe 2 keer beklommen en in 2016 heeft Jeroen de Alpe zelfs 3 keer beklommen. Jeroen is dus wel ervaren met het beklimmen van deze Alpenreus en hoopt met het duwtje in de rug en uw steun dit jaar 4 tot 5 keer de Alpe te beklimmen.

Het zou super zijn als jullie dit initiatief van Jeroen zouden steunen door middel van een donatie op zijn website: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/jeroenlaarschot

“In herinnering voor familie en vrienden die de strijd hebben moeten opgeven, en voor familie en vrienden die de strijd nog aan het bevechten zijn.
Een druppel op een gloeiende plaat maar een emotionele waarde, wat niet te omschrijven is voor de mensen die vechten en zien dat jij met hun meevecht.”

Foto Album van Jeroen van de Laarschot

Geef een reactie