Kinderen tussen 8 en 12 jaar oud kunnen dit jaar tijdens de zomervakantie weer naar de Zomerschool Kerkrade. Onder leiding van Jean-Philippe Rieu, een leerkracht en Pabo studenten kunnen kinderen zingen, koken, sporten, dansen, fotograferen, mediteren, lezen en nog veel meer. Het motto van Zomerschool Kerkrade is dan ook ‘Want we zijn veel mooier dan we denken dat we zijn’.

 

Hoe, wat, waar?. Zomerschool Kerkrade is een ‘schoolweek’ in de zomervakantie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen meerdere weken Zomerschool aangeboden worden, de eerste week start op 15 juli 2019. De dag start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De activiteiten van Zomerschool Kerkrade vinden plaats op SBO Arcadia. De kosten voor één week ontdekken en ervaren zijn € 75,- per kind. Deelname aan meerdere weken is mogelijk. Deze activiteit komt ook in aanmerking voor een vergoeding via de Stichting Leergeld.

Aanmelden. Er is plek voor 20 kinderen per week, meld uw kind dus snel aan. Aanmelden kan door middel van een aanmeldformulier dat terug te vinden is op www.zomerschool-kerkrade.nl

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie