Vader- en zomerverrassingen tijdens Uur van de Buurt Heerlerheide 

 

Afgelopen Uur van de Buurt op 7 mei jl. stond, bij gelegenheid van de jaarlijkse moederdagviering, uiteraard de moeder centraal met koffie, koek en voor iedere moeder een gratis leesboek. Tevens was er ook een heuse Moederdag quiz van pedicure Audri en activiteitenbegeleidster Jacqueline Gerards van zorgcentrum Ter Eijck.

Zij vertelde over de ouderen en haar werkzaamheden bij Ter Eijck. Wil je meer weten over het 10 jarige jubileum van Ter Eijck kom dan ook naar UVB a.s. Brigitte Santegoeds zal aanwezig zijn en u meer vertellen over haar activiteiten en binding met het zorgcentrum. De koffie staat klaar op dinsdag 4 juni en als vanouds van 10.30-12.00 uur in Schunck Bibliotheek Heerlerheide.

Zoals bekend gevestigd in Cultureel Centrum Gen Coel. Iedereen is welkom. Overigens was de maandelijkse complimenten duim in mei jl. voor wijkagent Patrick Baaij omdat hij, in zijn vrije tijd, ervoor heeft gezorgd dat de bloemen in de bloembakken bij onze Social Sofa op het Corneliusplein weer kunnen groeien.

Welke stoere vader durft het aan om een balletje te gooien of zoemende bijen te aaien?

Juni is Vaderdag maand  en daarom zetten we deze ochtend alle vaders centraal en in het zonnetje. Hoe we dat precies  gaan doen verklappen we natuurlijk niet allemaal. Neem alle vaders mee naar het uur en verras hem. Een klein tipje van de sluier dan. Welke  vader durft het aan om een balletje te gooien?  De heer T. Houkes van Jeu de boules vereniging “Club de Pétanque Heerlen” vertelt in het uur van de buurt alles over deze stoere en sportieve zomersport. Imker Jos ten Loohuis zal ook aanwezig zijn en  heeft  voor alle vaders die niet bang zijn een mooie zomerlezing. Hoe ga je om en wat is het nut van rond zoemende bijen in de zomer? Imker Jos Ten Loohuis kan met veel passie over het bijen-  en imker vak vertellen. Kortom het wordt een ochtend met veel verrassingen voor eigenlijk iedereen.

Na vorig jaar afwezig te zijn geweest, doet SCHUNCK Bibliotheek Heerlen/Heerlerheide dit jaar weer volop mee aan de braderie van Hoensbroek. Pal voor de deuren van de bibliotheekvestiging in Hoensbroek aan de Hoofdstraat staan dit jaar 2 kramen met afgeschreven boeken en Dvd’s voor zowel volwassenen als voor kinderen. Van thrillers tot kookboeken, van speelfilms tot prentenboeken voor de kleinsten, er is voor ieder wat wils. Wie het eerst komt, het eerst maalt en op is op.

Foto: Schunck bibliotheek Heerlerheide

 

 

 

 

Geef een reactie