Aftellen naar het concert van Guido!

Guido’s Orchestra kondigt vanwege de grote belangstelling een extra concert aan voor zondag 30 juni op de Markt in Kerkrade. Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni zal Guido`s Orchestra de Markt in Kerkrade opluisteren met zijn aanstekelijke muzikale programma, een afwisselende mix van pop en klassiek. Guido Dieteren tovert daartoe de Markt om in een feestelijke concertarena met rode lopers, gezellige terrasjes, sfeervolle verlichting, prachtige muziek en talent van eigen bodem.

 

Gastartiesten. Naast sopraan Wendy Kokkelkoren, betreden de populaire Duitse zangers VoXXclub en popzanger Roy Verbeek het podium. Bijzonder is dat ‘The Ten Tenors’ uit Australië op beide dagen samen met Guido’s Orchestra een TV show opnemen. Tijdens de extra show van 30 juni  zullen er maar liefst 13 nieuwe nummers ten gehore gebracht worden.


Beleef Kerkrade. Wethouder Jo Schlangen (Cultuur) en wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing, evenementen): “Het belooft weer een prachtige avond voor onze stad te worden met een evenement van wereldformaat! Guido laat samen met zijn orkest en gastartiesten Kerkrade op z`n best zien. Kerkrade ‘in the picture’, nu zelfs 2 dagen achter elkaar”.

Kaarten

Informatie over de kaartverkoop en het concert is te vinden op de website van de Maestro. 

Start verkoop extra concert zondag 30 juni: vanaf woensdag 5 juni. 

Foto Guido’s Orchestra

Geef een reactie