Extra concert Ten Tenors en maestro Guido Dieteren in Kerkrade

 

 

 

Het open air concert van maestro Guido Dieteren& European Poporchestra, op zaterdag 29 juni in Kerkrade is inmiddels goeddeels uitverkocht. Daarom komt er een extra show op zondag 30 juni op de markt in Kerkrade. Na hun concertoptreden op zaterdag zullen ook de wereldberoemde Ten Tenors de klankstad daarbij opnieuw verlichten. De extra show op zondag is iets beperkter in omvang, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Tickets kosten 35 euro en zijn nog beschikbaar, maar gaan snel. Dus wie erbij wil zijn moet op tijd zijn. Dat geldt ook voor de concert dag zelf. Het concert op zondag start om 20.00 maar om 19.30 moet bezoekers hun plaats innemen. Dit vanwege internationale TV- opnamen.  

De even energieke als opwindende Australische hit groep Ten Tenors zijn al meer dan twee decennia een wereldsucces. De groep begon als een echt klassiek gebaseerde groep, leunend op nummers van operalegenden. Daarna verdiepten ze zich meer en meer in de hedendaagse kant van muziek met rocknummers en popnummers van o.a. Michael Jackson, David Bowie en Bruno Mars. Samen met een klassieke cross-over zorgt het voor een muzikale wervelwind. Het slaat op alle continenten geweldig aan zoals de ‘aussies’ tijdens recente concerttours in Amerika en Nieuw-Zeeland op indrukwekkende manier onder bewijs stelden.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.themaestro.nl en www.facebook.com/guidosorchestra of Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm). Of de bekende voorverkoopadressen: Buck Office, Einderstraat 59, Kerkrade, Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, Kerkrade en alle Primera winkels

Foto geleverd door Torena Publiciteit

 

Geef een reactie